Kauppiaan kynästä RSS

Polkupyörän ovaali eturatas -

Kokemukseni AbsoluteBLACK rattaista on rajoittunut siihen mitä olen puhunut asiakkaiden kanssa. Toki internetin artikkelit ovat tulleet myös tutuiksi ja sitä kautta on selkeää, mikä on ovaali eturatas. Tilasin cyclocross-pyörääni sopivan ovaalin rattaan, asensin sen ja kävin ajamassa lenkin. 30 ajetun kilometrin perusteella lausun: Ovaali eturatas ei ole huono. Tekstissä perustelen paremmin että miksi. 

Lue lisää

Polkupyörän ovaali eturatas, Voimansiirto -

Polkupyörän ovaali eturatas on ollut tuloillaan jo pitkään. Useamman yrityksen ja erehdyksen kautta valmistajat ovat viime vuosina löytäneet toimivan ratkaisun. Nyt ovaalin eturattaan mahdollistamat edut ovat lähes jokaisen hyödynnetttävissä. Etuja ovat kasvanut ajovauhti, parantunut hyötysuhde ja vähentyneet polvivaivat. Artikkelissa kerrotaan miten AbsoluteBLACK ovaaliratas poikkeaa pyöreästä, mitkä ovat ovaalin hyödyt ja miten sinä osaat valita polkupyörääsi oikean kokoisen rattaan.

Lue lisää

BLB, Brändiesittely -

Entisen polkupyörälähetin perustama Brick Lane Bikes tuotteet nyt Pyörätarvike.comissa. BLB:n yksinkertaiset ja toimintavarmat tuotteet tekevät pyöräilystä nautittavampaa. Ja kun kokonaisuuden viimeistelee mieleisen värisillä komponenteilla, niin kaksipyöräinen unelma on tekemistä vaille valmis! Saatavilla: satulat, tankonauhat, putkiosat, polkimet ja valmiit kiekot. Runkoja ja kokonaisia pyöriä unohtamatta. Kuinka voimme auttaa sinua pyöräunelman toteuttamisessa?

Lue lisää

Brändiesittely, Rex -

REX Black Diamond - maailman nopein ketjuöljy. Suomalaisen suksivoidevalmistaja REXin vuonna 2019 lanseeraama ketjuöljy starttasi rohkean sloganin siivittämänä. Sekä tieteelliset, että tosielämän testit ovat vahvistaneet väitteen.

Black Diamond on nopea. Se on maailman nopein.

Lue lisää

Pelkästään verkossa liiketoimintaa pyörittävä Pyörätarvike.com on aloittanut puhtaalta pöydältä kahden uuden yrittäjien voimin. Toiminnan perustana on sama ajatus kuin ennenkin: Kevyt ja hyvin toimiva pyörä on enemmän kuin osiensa summa - kirjaimellisesti. Ja kun kokonaisuus vielä kääritään tyylikkääseen pakettiin, on kattaus valmis. Käy kaupassa kurkkaamassa miten sinun pyörästäsi voitaisiin tehdä nopeampi. Kevät on täällä, moikataan lenkillä!

Lue lisää