Brick Lane Bikes - uusia pyöräilytuotteita saatavilla

BLB, Brändiesittely -

Brick Lane Bikes - uusia pyöräilytuotteita saatavilla

Pyörätarvike.comin valikoimaan on hiljattain lisätty brittiläinen Brick Lane Bikes -tuotemerkki, jonka tunnistaa virallisesta BLB lyhenteestä. Entisen polkupyörälähetin unelmasta alkunsa saanut merkki on ansainnut kannuksensa yksivaihteisia pyöriä rakentamalla. Sinkula- ja fixikuskien lisäksi nyt huomioidaan aiempaa laajempaa asiakaskuntaa ja nykyinen mallisto palvelee myös vaihteellisia polkupyöriä suosivia asiakkaita. Originellista hienostuneesta tyylistä ja erinomaisesta toiminnallisuudesta tinkimättä. One style fits all -ajatusmaailma ei todellakaan kuvaa Brick Lane Bikesin toimintaa. Oman tuotemerkin alla valmistetut osat käsittävät laajan valikoiman tuotteita alken entry level komponenteista aina hiilikuitu-unelmiin. Värejä, malleja, materiaalieja, ruotoja ja muotoja riittää jokaiseen makuun.

BLB Pista Vera Crankset copper

Lontoon kaduilla perustansa luonut brändi pitää päämajaansa edelleen samoilla kulmilla. BLB on independent valmistaja, joka on kerännyt mainetta värikkäällä, mutta tyylikkäällä valikoimallaan. Tuotannossa istuimia hiilikuituisesta Aero Black kisajakkarasta pehmeään - lähes nojatuolimaiseen - Curve Plus satulaan. Sinkula tai ratapyörä. Mankeli tai konkeli. BLB:n tuotteiden avulla värikoodaat pyöräsi äärimmäisen elegantiksi!
BLB:n sydän pysyy Britanniassa, mutta tuotemerkin saatavuus paranee jatkuvasti. Nyt Lontoon tyyliä myös Suomessa. Koko kaupassa olevan Brick Lane Bikesin valikoiman löydät valikosta BLB linkin takaa.

Brick Lane Bikes - BLB - logo
 
 
 Rakennetaanko sinulle uniikki kulkine? Jätä kommentti, tai ota yhteyttä - tehdään unelmistasi totta. 

6ku SingleSpeed polkupyörä

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista