Pyörätarvike.com sai uuden kauppiaan

Pyörätarvike.com sai uuden kauppiaan

Uusittu verkkokauppa auki

Laadukkaista tuotteistaan tunnettu Pyörätarvike.com on saanut uuden kauppiaan. Pitkän linjan pyöräilyharrastaja Jari Korelin on päättänyt jatkaa perinteikkään kaupan toimintaa. Aiemman toimintamallin mukaisesti operointi tapahtuu vain verkossa, kivijalkaliikettä ei ole lainkaan. 

Kauppiaan missiona on tarjota kotimaan pyöräilijöille laadukkaita, hinta- ja painotietoisia tuotteita niin maantie, cyclocross, kuin gravelpyöräilyn harrastajille. Sinkula ja fixipyöriä tietenkään unohtamatta. Tuotevalikoimassa huomioidaan sekä pyörä, että itse pyöräilijä. Kaupan täyttäminen suunnattomalla tuotevalikoimalla ei kuulu suunnitelmiin, vaan pyrimme palvelemaan jokaisen asiakkaan yksilöllisiä tarpeita. Pienenä toimijana emme valitettavasti pysty kilpailemaan hinnalla, mutta otamme sen palvelussa takaisin. Mikäli olet jotain tiettyä tuotetta vailla, ota rohkeasti yhteyttä. Ties vaikka tukevan toimittajaverkostomme avulla pystyisimme auttamaan juuri sinua. 

Nyt pumpataan renkaat, käännetään lippa eteenpäin ja poljetaan auringonlaskuun. Uusi kausi on täällä. Tervetuloa kaupoille!

Jari @Pyörätarvike.com
Mobile 0504803124


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista