Huhtikuu 02. 
Talvi loppui ja tuli kevät. Jokin aika sitten Fizik julkaisi uuden Terra Atlas kengän. Gravel- ja maastopyöräilyyn tarkoitettu kenkä oli välitön hitti ja mustan värin osalta maahantuojan saldot myytiin välittömästi loppuun. Saman kohtalon koki vihertävä Army-väri. Harmaan värin osalta tilanne on hieman parempi. Täydennystä loppuunmyytyihin väreihin saadaan toukokuussa. Kaikki pyöräilykengät löydät tämän linkin takaa

Tammikuu 13. 
Uusi kausi on ovella! 6KU:n suosittua sinkulaa on ainakin tässä vaiheessa kautta hyvin saatavilla noin viikon toimitusajalla. Viime vuonna toimitusongelmat alkoivat jo keväällä, jolloin hyvän alkukauden seurauksena täydennysten saaminen hankaloitui. Touko- ja kesäkuussa tilanne synkkeni siinä määrin, että varastossa ei ollut enää yhtään pyörää. Tilanne parani loppukesää kohti mentäessä, mutta puhelimen soidessa kiivaimmillaan, mitään ei ollut tehtävissä. Vaikka tässä vaiheessa vuotta kesä tuntuu vielä kaukaiselta, kannattaa hyvissä ajoin kartoittaa omia ja lähipiirin tarpeita. Koko pyörävalikoima löytyy täältä.

Lokakuu 27.
Kauppaan päivitetty suuri Lupinen pyörävaloja ja tarvikkeita. Katso kaikki Lupinen tuotteet tästä linkistä. Globaalista piiripulasta johtuen Bluetooth teknologialla varustettuje valaisinten toimituksissa saattaa esiintyä pieniä viiveitä.

Lokakuu 2021
Asiaa pyörälaukuista: Tästä syksystä eteenpäin voit saada Pyörätarvike.comin tuotantona juuri sinun pyörääsi räätälöidyn runkolaukun kohtuullisella toimitusajalla, kohtuullisen järkevään hintaan. Ja koska aasialaisen halpatuonnin kansa ei voi hinnalla kilpailla, niin tarjotaan sitten laatua ja maksimaalista räätälöitävyyttä. Vai missä muussa laukussa voit valita sisäkankaan ja tikkauksen värit? Laukut valmistetaan Suomen kaikkien aikojen parhaassa käsityökaupungissa eli Turussa. Pysy kuulolla, tai laita viestiä mikäli oman pyörän värimaailmaan matchaava runkolaukku kiinnostaa.  

Syyskuu 2021
Outer Shell Adventuresin koko kesän mittainen jälleenmyyjätoimitusten keskeytys on päättynyt ja yritys ottaa vastaan uusia tilauksia. Mikäli Outer Shellin jokin tietty tuote kiinnostaa, laita viestiä. Oli tuote sitten Pyörätarvike.comin valikoimassa tai ei, pyrimme vastaamaan kysyntään.

Katso kaikki Outer Shell + Restrap bikepacking tuotteet

  Outer Shell Adventure

   

  Elokuu 2021
  Kauppaan lisätty sekä tanskalaisen Reelightin, että saksalaisen Lupinen tuotteita. Valikoima täydentyy päivien pimentyessä.

  Katso kaikki pyörävalot


   Reelight logo

   Lupine lights logo