Verkkokauppaa www.pyörätarvike.com ylläpitää Campi Oy, y-tunnus 3118152-9. Tilausten toimitukset hoitaa Logitrail Oy. Logitrailin avulla pystymme tarjoamaan nopeat toimitukset myös ruuhka-aikoina.

Kysyttävää?
sähköposti: info@pyoratarvike.com
Puhelin: 0504803124

Toimituskulut

5,90 € noutopisteeseen
9,90 € kotiin toimitettuna
Yli 75 € tilaukset ilman toimituskuluja noutopisteeseen

Toimitustavat
Toimitamme kaikki tuotteet joko Postin tai Matkahuollon kautta. Kaikki tilatut tuotteet voi noutaa myös varastoltamme erikseen sovitusti. Varastolta nouto ei toistaiseksi ole mahdollista.

Pyrimme toimittamaan kaikki tilatut tuotteet Matkahuollon tai Postin kuljetettavaksi 1 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Jos toimituksessa ilmenee ongelmia, ilmoitamme siitä heti tilauksen saapuessa.

Vaihto- ja palautusehdot
Asiakkaalla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautettavista tuotteista täytyy aina ennen palautusta ilmoittaa sähköpostilla: info@pyoratarvike.com tai soittamalla numeroon: 0504803124.
Liitä palautuksen mukaan tiedot yhteystietosi, sekä käyttämäsi maksutapa.

Palautusosoite
Pyörätarvike.com c/o Logitrail Oy
Ojakatu 3, 21200 Raisio

Emme vastaanota palautuksia yli 30 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, tuotteet vastaanotettu ja käsitelty, maksu palautetaan käytetystä maksutavasta riippuen joko suoraan tilillesi, tai luottokortille.

Noutamaton lähetys
Noutamaton lähetys ei ole palautus ja mikäli pakettisi palautuu meille noutamattomana, pidätämme oikeuden vähentää palautettavasta summasta 20 euroa toimitus- ja käsittelykuluina.

Halutessasi voimme lähettää paketin uudelleen, jolloin perimme maksuna alkuperäistä toimituskulua vastaavan summan. Kuitenkin minimissään 5.90 euroa.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta
Mikäli tuote on vioittunut, tai kadonnut kuljetuksen aikana, tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@pyoratarvike.com tai soittamalla numeroon 0504803124.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 30 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Campi Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.