Toimitustavat ja -ehdot

Verkkokauppaa www.pyörätarvike.com ylläpitää Campi Oy, y-tunnus 3118152-9. Tilausten toimitukset hoitaa Logitrail Oy. Logitrailin avulla pystymme tarjoamaan nopeat toimitukset myös ruuhka-aikoina. 

Kysyttävää?
sähköposti: info@pyoratarvike.com
puh: 050 480 3124

Toimituskulut

5,90 € noutopisteeseen
9,90 € kotiin toimitettuna
Yli 75 € tilaukset ilman toimituskuluja noutopisteeseen

Toimitustavat
Toimitamme kaikki tuotteet joko Postin tai Matkahuollon kautta. Kaikki tilatut tuotteet voi noutaa myös varastoltamme erikseen sovitusti. Varastolta nouto ei koronaviruksen takia ole toistaiseksi mahdollista.

Pyrimme toimittamaan kaikki tilatut tuotteet Matkahuollon tai Postin kuljetettavaksi 1 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Jos toimituksessa ilmenee ongelmia, ilmoitamme siitä heti tilauksen saapuessa.

Vaihto- ja palautusehdot
Asiakkaalla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautettavista tuotteista täytyy aina ennen palautusta ilmoittaa s-postilla: info@pyoratarvike.com tai soittamalla numeroon: 050 480 3124.
Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
Tilausnumerosi ja yhteystietosi.

Palautusosoite:
Logitrail Oy /
Pyörätarvike.com 
Jännekatu 10, 20760 Piispanristi

Emme vastaanota palautuksia yli 30 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@pyoratarvike.com tai soittamalla numeroon 050 480 3124.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 60 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Campi Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.