Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautettavista tuotteista täytyy aina ennen palautusta ilmoittaa sähköpostilla: info@pyoratarvike.com tai soittamalla numeroon 0504803124. Liitä palautuksen mukaan tilausnumerosi ja yhteystietosi.

Asiakaspalautus

Alkuperäisestä toimitustavasta riippumatta, voit palauttaa tilauksen asiakaspalautuksena joko Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen.

Kuljetusyhtiön kysyessä palautuskoodia palautusta jätettäessä, käytä jompaakumpaa seuraavista koodeista kuljetusyhtiöstä riippuen:

  • Posti: 642030
  • Matkahuolto: 9517043

Muista pyytää asiakaspalautuksesta aina kuitti lähetyksen seurantaa varten!

Muuta huomioitavaa

  • Asiakaspalautustunnusta käytettäessä sinun ei tarvitse maksaa paketin takaisin lähettämisen toimituskuluja.
  • Palautuksista veloitetaan kuitenkin käsittelykulu 5.90€, joka vähennetään hyvityksen yhteydessä.
  • Tuotteen vaihto toiseen on maksutonta.

Palautusosoite
Logitrail Oy /
Pyörätarvike.com
Ojakatu 3, 21200 Raisio

Emme vastaanota palautuksia yli 30 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, vastaanotettu ja käsitelty, kauppasumma palautetaan alkuperäisen maksutavan mukaisesti.

Noutamaton lähetys
Noutamaton lähetys ei ole palautus ja mikäli pakettisi palautuu meille noutamattomana, pidätämme oikeuden vähentää palautettavasta summasta 20 euroa toimitus- ja käsittelykuluina.

Halutessasi voimme lähettää paketin uudelleen, jolloin perimme maksuna alkuperäistä toimituskulua vastaavan summan. Kuitenkin minimissään 5.90 euroa.