Pyörätarvike.com on verkossa toimiva polkupyöräilyn erikoisliike.

Pyörätarvike perustettiin jo vuonna 2011. Alkuvuodesta 2020 kaupan läpi puhalsi hirmuinen puhuri, jonka seurauksena kaupasta vaihtui niin logo, verkkokauppa-alusta, kuin itse kauppias. Kantava ajatus sentään pysyy samana - kaunis, toimiva ja käyttötarkoitukseensa oikein varusteltu pyörä on miellyttävämpi ajaa ja omistaa.

Pyrimme tarjoamaan pyöräilyn harrastajille kiinnostavan valikoiman hyvänlaatuisia varusteita ja pyöräilytarvikkeita. Asiantuntevasti, nopeasti ja tarvittaessa vaikkapa suoraan kotiovelle kannettuna. Keskitymme laadukkaisiin, hyvältä näyttäviin tuotteisiin, joiden hinta-laatu suhde tulee näyttelemään merkittävää osaa tuotekatalogia rakennettaessa. Valikoima tulee käsittämään sekä pyörää, että kuskia kaunistavia tuotteita.

Maastopyöräilyä nummilla


Ostoksia voit tehdä joka päivä kellon ympäri, joskin toimituksia käsitellään vain viitenä päivänä viikossa. Ja tuolloinkin useimmiten vain päiväsaikaan. Kaikkiin yhteydenottoihin pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian - kellonajasta riippumatta.

Pyörätarvike.com verkkokauppaa pyörittää Campi Oy, yhden miehen organisaatiota hoidetaan Turusta käsin. Olemme taiwanilaisen osavalmistaja Ashiman virallinen maahantuoja.

Kiitos kun kävit kylässä. Jos et löytänyt etsimääsi, laita viestiä niin yritän auttaa. Tervetuloa uudelleen.

Jari Korelin, mies kaupan takaa
Puhelin 0504803124