Vinkit talvipyöräilyyn

Talvipyöräilyn vinkit

Jari Korelin
Talvipyöräily voi olla monelle harrastajalle luotaantyöntävä ajatus. Suomen monimuotoinen ilmasto - kirpeästä pakkasilmasta aina neljän kuukauden m...
Vinkit talvipyöräilyyn

Talvipyöräilyn vinkit

Jari Korelin
Talvipyöräily voi olla monelle harrastajalle luotaantyöntävä ajatus. Suomen monimuotoinen ilmasto - kirpeästä pakkasilmasta aina neljän kuukauden m...
Bikepacking Restrap Canister tankolaukku

Bikepacking - mitä se on?

BikepackingJari Korelin
Bikepacking on jatkuvasti suosiotaan kasvattava pyöräilyn alalaji. Lue Pyörätarvike.comin blogipostauksesta mistä on kyse ja miten pääset alkuun.
Restrap bar bag

Restrap laukut - laadun ja käsityön puolesta

BrändiesittelyJari Korelin
Brittiläinen Restrap on jo reilun kymmenen vuoden ajan suunnitellut ja valmistanut korkealaatuisia laukkuja pyörämatkailun ja bikepackingin harrastajille. Ominaista yritykselle on pyöräilylaukkujen äärimmäinen toiminnallisuus ja elinikäinen takuu. Valikoimissa on muun muassa tankolaukkuja, satulalaukkuja ja runkolaukkuja.
Fizik talvi fiilistely

Fizik - Pyöräilykengistä Bulliin

BrändiesittelyJari Korelin
Fizik on vuonna 1996 Italiassa perustettu pyöräilykenkiin ja muihin pyöräilyvarusteisiin keskittyvä valmistaja, jonka tuotteissa yhdistyvät innovatiivisuus, käytettävyys ja näyttävän ulkoasun mahdollistava muotoilu. Fizikin pyöräilykengät on nähty usein etappiajojen kärkikahinoissa.
Supacaz Star Valvez Oil Slick tubeless-venttiili

Pyörän venttiilit

VenttiilitJari Korelin
Millaisia venttiilejä polkupyörissä käytetään, mitä eroja niillä on? Dunlop,Schrader ja Presta. Lue mikä on mikä.
Kona Private Jake AbsoluteBLACK ovaaliratas asennettuna

AbsoluteBLACK ovaali eturatas - ensimmäiset kokemukset

Polkupyörän ovaali eturatasJari Korelin

Kokemukseni AbsoluteBLACK ovaalirattaista on tähän mennessä rajoittunut siihen mitä olen puhunut asiakkaiden kanssa. Toki internetin artikkelit ovat tulleet tutuiksi ja sitä kautta on selkeää, millaisia hyötyjä ovaalirattaalla tavoitellaan. Tilasin cyclocross-pyörääni sopivan ovaalin rattaan, asensin sen ja kävin ajamassa lenkin. 30 ajetun kilometrin perusteella lausun: Ovaali eturatas ei ole huono. Tekstissä perustelen paremmin että miksi. 

AbsoluteBLACK polkupyörän ovaali eturatas

Mikä tekee polkupyörän ovaalirattaasta erityisen?

Polkupyörän ovaali eturatasJari Korelin
Polkupyörän ovaali eturatas on ollut tuloillaan jo pitkään. Useamman yrityksen ja erehdyksen kautta valmistajat ovat viime vuosina löytäneet toimivan ratkaisun. Nyt ovaalin eturattaan mahdollistamat edut ovat lähes jokaisen hyödynnetttävissä. Etuja ovat kasvanut ajovauhti, parantunut hyötysuhde ja vähentyneet polvivaivat. Artikkelissa kerrotaan miten AbsoluteBLACK ovaaliratas poikkeaa pyöreästä, mitkä ovat ovaalin hyödyt ja miten sinä osaat valita polkupyörääsi oikean kokoisen rattaan.
Brick Lane Bikes fiiliskuva

Brick Lane Bikes - uusia pyöräilytuotteita saatavilla

BLBJari Korelin
Entisen polkupyörälähetin perustama Brick Lane Bikes tuotteet nyt Pyörätarvike.comissa. BLB:n yksinkertaiset ja toimintavarmat tuotteet tekevät pyöräilystä nautittavampaa. Ja kun kokonaisuuden viimeistelee mieleisen värisillä komponenteilla, niin kaksipyöräinen unelma on tekemistä vaille valmis! Saatavilla: satulat, tankonauhat, putkiosat, polkimet ja valmiit kiekot. Runkoja ja kokonaisia pyöriä unohtamatta. Kuinka voimme auttaa sinua pyöräunelman toteuttamisessa?
Cyclist speeding uphill

Rex Black Diamond - Maailman nopein ketjuöljy

BrändiesittelyJari Korelin

Rex Black Diamond - maailman nopein ketjuöljy. Suomalaisen suksivoidevalmistaja REXin vuonna 2019 lanseeraama polkupyörän ketjuöljy starttasi rohkean sloganin siivittämänä. Sekä tieteelliset, että tosielämän testit ovat vahvistaneet väitteen.

Rex Black Diamond on nopea. Se on maailman nopein ketjuöljy.

Surly Karate Monkey

Pyörätarvike.com - rakkaudesta pyöräilyyn

Jari Korelin

Pelkästään verkossa liiketoimintaa pyörittävä Pyörätarvike.com on aloittanut puhtaalta pöydältä uuden yrittäjän voimin. Toiminnan perustana on sama ajatus kuin ennenkin: Kevyt ja hyvin toimiva pyörä on enemmän kuin osiensa summa - kirjaimellisesti. Ja kun kokonaisuus vielä kääritään tyylikkääseen pakettiin, on kattaus valmis. Käy kaupassa kurkkaamassa miten sinun pyörästäsi voitaisiin tehdä kauniimpi ja sinun käyttöösi paremmin sopiva. Aina on hyvä keli ajaa, moikataan lenkillä!

Uusittu verkkokauppa auki

Uusittu verkkokauppa auki

Jari Korelin

Laadukkaista tuotteistaan tunnettu Pyörätarvike on saanut uuden kauppiaan. Haluamme kiittää edellisiä yrittäjiä tehdystä työstä.

Nykyistä valikoimaa täydennetään asiakkaalta saadun palautteen perusteella. Tavoitteena on tarjota valtavirrasta poikkeavia, mutta silti hinta-laatusuhteeltaan houkuttelevia pyörätarvikkeita. Työkalut, juomapullot, valot, pyöräilykengät ja tekniset sukat, vain muutamia mainitakseni. Polkupyörän huoltoa ja pesua unohtamatta   

Pieni kauppa on ketterä kauppa. Mikäli jotain relevanttia puuttuu valikoimasta, laita viestiä! Muista laittaa seurantaan Pyörätarvikkeen Facebook ja Instagram tilit