Kauppiaan kynästä RSS

Brändiesittely, Restrap -

Brittiläinen Restrap on jo reilun kymmenen vuoden ajan suunnitellut ja valmistanut korkealaatuisia laukkuja pyörämatkailun ja bikepackingin harrastajille. Ominaista yritykselle on pyöräilylaukkujen äärimmäinen toiminnallisuus ja elinikäinen takuu. Valikoimissa on muun muassa tankolaukkuja, satulalaukkuja ja runkolaukkuja.

Lue lisää

Brändiesittely, Fizik -

Fizik on vuonna 1996 Italiassa perustettu pyöräilykenkiin ja muihin varusteisiin keskittyvä valmistaja, jonka tuotteissa yhdistyvät innovatiivisuus, käytettävyys ja näyttävän ulkoasun mahdollistama muotoilu. Fizikin pyöräilykengät on nähty usein etappiajojen kärkikahinoissa.

Lue lisää

Venttiilit -

Millaisia venttiilejä polkupyörissä käytetään, mitä eroja niillä on? Dunlop, Scrader ja Presta. Lue mikä on mikä.

Lue lisää

Polkupyörän ovaali eturatas -

Kokemukseni AbsoluteBLACK ovaalirattaista on tähän mennessä rajoittunut siihen mitä olen puhunut asiakkaiden kanssa. Toki internetin artikkelit ovat tulleet tutuiksi ja sitä kautta on selkeää, millaisia hyötyjä ovaalirattaalla tavoitellaan. Tilasin cyclocross-pyörääni sopivan ovaalin rattaan, asensin sen ja kävin ajamassa lenkin. 30 ajetun kilometrin perusteella lausun: Ovaali eturatas ei ole huono. Tekstissä perustelen paremmin että miksi. 

Lue lisää

Polkupyörän ovaali eturatas, Voimansiirto -

Polkupyörän ovaali eturatas on ollut tuloillaan jo pitkään. Useamman yrityksen ja erehdyksen kautta valmistajat ovat viime vuosina löytäneet toimivan ratkaisun. Nyt ovaalin eturattaan mahdollistamat edut ovat lähes jokaisen hyödynnetttävissä. Etuja ovat kasvanut ajovauhti, parantunut hyötysuhde ja vähentyneet polvivaivat. Artikkelissa kerrotaan miten AbsoluteBLACK ovaaliratas poikkeaa pyöreästä, mitkä ovat ovaalin hyödyt ja miten sinä osaat valita polkupyörääsi oikean kokoisen rattaan.

Lue lisää