Kauppiaan kynästä RSS

Venttiilit -

Millaisia venttiilejä polkupyörissä käytetään, mitä eroja niillä on? Dunlop, Scrader ja Presta. Lue mikä on mikä.

Lue lisää

Polkupyörän ovaali eturatas -

Kokemukseni AbsoluteBLACK ovaalirattaista on tähän mennessä rajoittunut siihen mitä olen puhunut asiakkaiden kanssa. Toki internetin artikkelit ovat tulleet tutuiksi ja sitä kautta on selkeää, millaisia hyötyjä ovaalirattaalla tavoitellaan. Tilasin cyclocross-pyörääni sopivan ovaalin rattaan, asensin sen ja kävin ajamassa lenkin. 30 ajetun kilometrin perusteella lausun: Ovaali eturatas ei ole huono. Tekstissä perustelen paremmin että miksi. 

Lue lisää

Polkupyörän ovaali eturatas, Voimansiirto -

Polkupyörän ovaali eturatas on ollut tuloillaan jo pitkään. Useamman yrityksen ja erehdyksen kautta valmistajat ovat viime vuosina löytäneet toimivan ratkaisun. Nyt ovaalin eturattaan mahdollistamat edut ovat lähes jokaisen hyödynnetttävissä. Etuja ovat kasvanut ajovauhti, parantunut hyötysuhde ja vähentyneet polvivaivat. Artikkelissa kerrotaan miten AbsoluteBLACK ovaaliratas poikkeaa pyöreästä, mitkä ovat ovaalin hyödyt ja miten sinä osaat valita polkupyörääsi oikean kokoisen rattaan.

Lue lisää

BLB, Brändiesittely -

Entisen polkupyörälähetin perustama Brick Lane Bikes tuotteet nyt Pyörätarvike.comissa. BLB:n yksinkertaiset ja toimintavarmat tuotteet tekevät pyöräilystä nautittavampaa. Ja kun kokonaisuuden viimeistelee mieleisen värisillä komponenteilla, niin kaksipyöräinen unelma on tekemistä vaille valmis! Saatavilla: satulat, tankonauhat, putkiosat, polkimet ja valmiit kiekot. Runkoja ja kokonaisia pyöriä unohtamatta. Kuinka voimme auttaa sinua pyöräunelman toteuttamisessa?

Lue lisää

Brändiesittely, Rex -

Rex Black Diamond - maailman nopein ketjuöljy. Suomalaisen suksivoidevalmistaja REXin vuonna 2019 lanseeraama polkupyörän ketjuöljy starttasi rohkean sloganin siivittämänä. Sekä tieteelliset, että tosielämän testit ovat vahvistaneet väitteen.

Rex Black Diamond on nopea. Se on maailman nopein ketjuöljy.

Lue lisää