Restrap bar bag

Restrap laukut - laadun ja käsityön puolesta

BrändiesittelyJari Korelin
Brittiläinen Restrap on jo reilun kymmenen vuoden ajan suunnitellut ja valmistanut korkealaatuisia laukkuja pyörämatkailun ja bikepackingin harrastajille. Ominaista yritykselle on pyöräilylaukkujen äärimmäinen toiminnallisuus ja elinikäinen takuu. Valikoimissa on muun muassa tankolaukkuja, satulalaukkuja ja runkolaukkuja.
Fizik talvi fiilistely

Fizik - Pyöräilykengistä Bulliin

BrändiesittelyJari Korelin
Fizik on vuonna 1996 Italiassa perustettu pyöräilykenkiin ja muihin pyöräilyvarusteisiin keskittyvä valmistaja, jonka tuotteissa yhdistyvät innovatiivisuus, käytettävyys ja näyttävän ulkoasun mahdollistava muotoilu. Fizikin pyöräilykengät on nähty usein etappiajojen kärkikahinoissa.
Brick Lane Bikes fiiliskuva

Brick Lane Bikes - uusia pyöräilytuotteita saatavilla

BLBJari Korelin
Entisen polkupyörälähetin perustama Brick Lane Bikes tuotteet nyt Pyörätarvike.comissa. BLB:n yksinkertaiset ja toimintavarmat tuotteet tekevät pyöräilystä nautittavampaa. Ja kun kokonaisuuden viimeistelee mieleisen värisillä komponenteilla, niin kaksipyöräinen unelma on tekemistä vaille valmis! Saatavilla: satulat, tankonauhat, putkiosat, polkimet ja valmiit kiekot. Runkoja ja kokonaisia pyöriä unohtamatta. Kuinka voimme auttaa sinua pyöräunelman toteuttamisessa?
Cyclist speeding uphill

Rex Black Diamond - Maailman nopein ketjuöljy

BrändiesittelyJari Korelin

Rex Black Diamond - maailman nopein ketjuöljy. Suomalaisen suksivoidevalmistaja REXin vuonna 2019 lanseeraama polkupyörän ketjuöljy starttasi rohkean sloganin siivittämänä. Sekä tieteelliset, että tosielämän testit ovat vahvistaneet väitteen.

Rex Black Diamond on nopea. Se on maailman nopein ketjuöljy.