Cyclist speeding uphill

Rex Black Diamond - mistä on kyse?

Useat viime vuosituhannella lapsuuttaan viettäneet tuntevat suomalaisen tuotemerkin nimeltä Rex. Paremmin talviurheilun puolelta tunnetuksi tullut voidevalmistaja on ottanut askeleen kohti valoisampaa vuodenaikaa ja lanseerannut maailman nopeimmaksi* tituleeratun polkupyörän ketjuöljyn nimeltä Rex Black Diamond.

Yrityksenä Rex on perustettu vuonna 1952. Alusta asti yrityksen missiona on ollut kehittää ja valmista korkealaatuisia kemiantuotteita. Pyyteetön tuotekehitys ja jatkuva yhteistyö maailman parhaiden urheilijoiden kanssa on kantanut hedelmää jo lähes 70 vuoden ajan. Vuodesta 2019 eteenpäin tuosta kehitystyöstä ovat saaneet nauttia myös pyöräilyn harrastajat.

Testi

Mihin tämä "maailman nopein ketjuöljy" -titteli sitten perustuu? Pitäähän noinkin kova asiakaslupaus laittaa tiukkaan testiin. Rex Black Diamond ketjuöljyn tuotekehityksessäkin mukana ollut suomalainen Wheel Energy Oy suoritti 300 kilometrin kisaa simuloivan laboratoriatestin. Tulokset puhuvat puolestaan, eikä öljyn huikeaan toimivuuteen viittaava lupaus ollut tuulesta temmattu. Black Diamond oli testin vahvin, peitoten kilpailijoiden tuotteet kammen mitalla. Koska aniharva pyöräilijä polkee fillariaan pelkästään laboratoriossa, Black Diamond öljy laitettiin myös kovimpaan mahdolliseen testiin. Myös tämä koitos selätettiin liehuvin lipuin ja Rexin ensimmäinen Tour de Francen etappivoitto koettiin heti julkaisuvuonna. Onneksi myös kuluttajat voivat nauttia maailman parhaista voiteluaineista. Kotimaisen REXin Suomessa valmistamat pyörän pesuun ja voiteluun liittyvät aineet löydät Pyörätarvike.com:sta

Rex tuotevalikoimaa

Ketjuöljyn lisäksi valikoimaan kuuluu myös pyörän puhtaanapitoa helpottavia tuotteita. Hyllystä löytyy seuraavat tuotteet:


Tiedätkö Sinä mikä oli Rexin ensimmäinen tuote? En minäkään tiennyt. Mutta se on fakta, että harva startup saa yhtä suuren näkyvyyden heti toimintansa alussa.

Kireitä ketjuja!
Jari

Kommentoi kirjoitusta

Kaikki viestit luetaan ennen julkaisua