Brick Lane Bikes fiiliskuva
Pyörätarvike.comin valikoimaan on lisätty brittiläinen Brick Lane Bikes -tuotemerkki, jonka tunnistaa myös virallisesta BLB lyhenteestä. Entisen polkupyörälähetin unelmasta alkunsa saanut merkki on ansainnut kannuksensa yksivaihteisia pyöriä rakentamalla. Sinkula- ja fixikuskien lisäksi nyt huomioidaan aiempaa laajempaa asiakaskuntaa ja nykyinen mallisto palvelee myös vaihteellisia polkupyöriä suosivia asiakkaita. Originellista hienostuneesta tyylistä ja erinomaisesta toiminnallisuudesta tinkimättä. One style fits all -ajatusmaailma ei todellakaan kuvaa Brick Lane Bikesin toimintaa. Oman tuotemerkin alla valmistetut osat käsittävät laajan valikoiman tuotteita alkaen entry level komponenteista aina hiilikuitu-unelmiin. Värejä, malleja, materiaalieja, ruotoja ja muotoja riittää jokaiseen makuun.

BLB Pista Vera Crankset copper

Lontoon kaduilla perustansa luonut brändi pitää päämajaansa edelleen samoilla kulmilla. BLB on independent valmistaja, joka on kerännyt mainetta värikkäällä, mutta tyylikkäällä valikoimallaan.
Tankonauhat Huikea valikoima polkupyörän tankonauhoja jokaisen pyöräilijän makuun. Valikoimasta löytyy muun muassa näkyvyyttä parantavaa heijastavaa tankonauhaa, old skool värisiä BLB Supreme Pro woven nauhoja, sekä ruskeaa ja mustaa nahkaa niin aidon kuin keinonahan ystävälle.
Satulat Hittituote BLB Fly on tarjolla kaikissa sateenkaareen väreissä. Näiden lisäksi saatavilla paremmin pehmustettua BLB Curce satulaa, kuin myös klassista mustaa ja ruskeaa satulaa. Niin aitona, kuin keinonahkaisena
Gripit Uudet värikkäät gripit sekä muuttavat pyöräsi ulkonäköä, että parantavat turvallisuutta. Voit luottaa siihen ettei käsien ote lipeä tangosta. BLB Button, BLB Chewy, BLB Death grip ja BLB Shorty. Siinä kolmikko joiden nimeen moni pyöräilijä vannoo.
Työkalut BLB:n työkalujen avulla pyörän pienempi tai suurempi huolto onnistuu vaivattomasti. Erityismaininnan ansaitsee BLB rainbow kuusiokoloavainsarja. Ei pyörän huoltamisen tarvitse olla totista!
  Sinkula, fiksi tai ratapyörä. Mankeli tai konkeli. BLB:n tuotteiden avulla pidät fillarisi ajokunnossa ja värikoodaat pyöräsi äärimmäisen elegantiksi!
  BLB:n sydän pysyy Britanniassa, mutta tuotemerkin saatavuus paranee jatkuvasti. Nyt Lontoon tyyliä myös Suomessa. Koko kaupassa olevan Brick Lane Bikesin valikoiman löydät valikosta BLB linkin takaa.

  Brick Lane Bikes - BLB - logo
  Rakennetaanko sinulle uniikki kulkine? Jätä kommentti, tai ota yhteyttä - tehdään unelmistasi totta.

  6ku SingleSpeed polkupyörä

  Kommentoi kirjoitusta

  Kaikki viestit luetaan ennen julkaisua