Surly Karate Monkey

Pyörätarvike.com perustettiin alun perin vuonna 2011. Alkuvuodesta 2020 kaupan läpi puhalsi hirmuinen puhuri ja siitä alkaneen täysremontin aikana kaupasta vaihdettiin niin logo, verkkokauppa-alusta, kuin myös itse kauppias. Kantava ajatus pidetiin visusti samana - kevyempi pyörä vaan on kivampi.

Kantava ajatus

Ainoastaan verkossa toimivan myymälän ansiosta olemme saaneet karsittua kiinteitä kuluja. Tämän ansiosta pystymme tarjoamaan kattavan ja laadukkaan valikoiman harrastajille mieluisia tuotteita oikeaan hintaan. Pyrimme tarjoamaan pyöräilyn harrastajille alati laajenevan valikoiman hyvänlaatuisia komponentteja ja pyöräilytarvikkeita. Asiantuntevasti, nopeasti ja tarvittaessa vaikkapa suoraan kotiovelle kannettuna. Keskitymme keveisiin, hyvältä näyttäviin tuotteisiin, joiden hinta-laatu suhde tulee näyttelemään merkittävää osaa tuotekatalogia rakennettaessa. Valikoima tulee käsittämään sekä pyörää, että kuskia kaunistavia tuotteita. Sen lisäksi että näytät nopealta, olet nopea!

Mairea poseeraaja uuden cyclocross pyörän selässä

Toiminta

Olemme taiwanilaisen osavalmistaja Ashiman virallinen maahantuoja. Ashiman lisäksi olemme ottaneet valikoimaan sellaisia merkkejä joihin itse uskomme. Asiakaslupauksemme käsittää kaksi asiaa: Tuomme kauppaan vähintään yhden uuden tuotemerkin viikossa ja se toinen - merkittävästi tärkeämpi - sinä voit vaikuttaa siihen mikä tuo merkki on. Mikäli haluat tukea suomalaista - joskin turkulaista - kauppiasta, kerro minkä merkin tuotteita sinä ostaisit omalta verkkokauppiaaltasi. Maaliskuun loppuun mennessä vastanneiden kesken arvotaan 50 euron lahjakortti. Voit kirjata ehdotuksesi joko yhteydenottolomakkeeseen, tai Pyörätarvike.comin Facebook sivuille, tai Messengeriin, tai WhatsAppiin, tai... Innovatiivisin yhteydonottotapa palkitaan erityismaininnalla!

Ostoksia voit tehdä joka päivä kellon ympäri, vuoden kaikkina päivinä. Valitettavasti toimituksia käsitellään pääsääntöisesti vain viitenä päivänä viikossa. Ja tuolloinkin monasti vain päiväsaikaan. Kaikkiin kysymyksiin pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian kellonajasta riippumatta.

Kiitos kun kävit kylässä. Liittymällä postituslistalle, saat 10% alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi.

Pysy kuulolla

Mikäli haluat tietää millaisia komponentteja maailman harrastepyöräilijät fillariinsa kiinni ruuvaavat, kannattaa liittyä Pyörätarvike.comin postituslistalle. Se onnistuu simppelisti syöttämällä sähköpostiosoitteesi ruudun oikean alareunan kenttään.

Jari - Kauppias

Kommentoi kirjoitusta

Kaikki viestit luetaan ennen julkaisua