Fizik talvi fiilistely

Korkealaatuisia pyöräilytarvikkeita ja -varusteita valmistava Fizik on tuttu useimmille pyöräilyn harrastajalle. Yrityksen tuoteportfoliosta löytyy erinomainen kattaus niin vaatteita kuin varusteita. Valikoimassa on pyöräilykenkiä sekä maantielle että maastoajoon. Lisäksi mallisto kattaa lukuisia eri kuosisia tankonauhoja maantiepyörään. Kuin myös satuloita, satulatolppia ja droppitankoja.

Fizik Tempo R5 Powerstrap Black pyöräilykengät maantie

Fizik on perustettu Italiassa vuonna 1996. Alusta alkaen yrityksen missiona on ollut valmistaa markkinoiden kauneimpia ja kehittyneimpiä tuotteita maailman vaativimmille pyöräilijöille. Italialaista sielunmaisemaa kuvaava "intohimo muotoiluun" nousee esille myös Fizikin tuotteissa.

Pyöräilykengissä - kuten myös muissa tuotteissaan - Fizik yhdistää tekniset innovaatiot ja korkean teknologian, käyttömukavuutta ja keveyttä unohtamatta. Näyttävä ulkoasu ei kuitenkaan riitä, vaan tuotteiden tulee olla myös kestäviä ja suorituskykyisiä - korkeat odotukset pitää pystyä lunastamaan. Maailman kovimmat pyöräilijät ovat päässeet palkintopallille Fizikin tuotteiden siivittäminä, miksi sinä tyytyisit vähempään?

Ja mikäs ihme tuo otsikosta mainittu "Bull" sitten on?

Auttaakseen asiakasta valitsemaan sopivimman tuotteen omaan käyttöönsä, Fizik on kehittänyt kuvaavan nimeämiskäytännön ajohousuihin ja satuloihin. Nimet Bull, Chameleon ja Snake viittaavat ajoasentoon ja pyöräilijän liikkuvuuteen. Bull on jäykin kuski, Chamelon keskiverto ja Snake tuoteperhe on tarkoitettu niille kaikkein parhaimman liikkuvuuden omaaville. Parhaaseen tulokseen pääset kun valitset ajohousut ja satulan samasta tuotesarjasta.

Alta löytyvistä linkeistä pääset katsastamaan Pyörätarvike.com tuotevalikoimaa Fizik tuotteiden osalta.

Fizik pyöräilykengät Fizik tankonauhat

Kommentoi kirjoitusta

Kaikki viestit luetaan ennen julkaisua