Restrap bar bag

Brittiläisen Restrap -brandin bikepacking tuotteet tunnistaa usein ensinäkemällä. Eikä syynä ole pelkästään yrityksen tunnistettava logo. Restrapin laukut on pyöräilijöiden pyöräilijöille suunnittelemia - bikepacking käyttäjien erityistarpeet huomioiden. Oli käyttötarpeena sitten tankolaukku, runkokolmion sisäpuolelle asennettava runkolaukku, tai vaativankin pyöräilijän kriteerit täyttävä satulalaukku, Restrapin valikoimista useimmiten löytyy sopiva tuote. Tosin tuoteportfolio on nyttemmin rönsyillyt myös vapaa-ajan tuotteiden puolelle. Kaikkia tuotteita yhdistää korkea laatu ja äärimmäinen toiminnallisuus.

Restrap Messenger Bag

Restrap Messenger Bag

Yli kymmenen vuoden olemassaolonsa aikana Restrap on aina ollut omistautunut omaan tekemiseen ja oman tuotantoprosessin kokonaisvaltaiseen hallintaan. Jopa nykyisellä ulkoistamisen aikakaudella tämä brittiläinen perheyritys hoitaa laukkujen ompelun lisäksi kaiken vaadittavan esivalmistelutyön omatoimisesti. Restrapin tuotantolaitokselle on investoitu laserleikkauskone ja CNC-leikkauskone. Toki niitä käyttämään tarvitaan ihminen, samoin kuin ompelijaa itse laukun varmistamiseen. Tämä on mahdollistanut sen, että Restrapin tuotteilla on elinikäinen takuu. Kaiken kertakäyttökulttuurin keskellä huippulaadukas käsityö pysyy tekemisen keskiössä.

Kaikki tuotteet ovat yrityksen omakätisesti suunnittelemia, testaamia ja valmistamia. Voit siis olla varma että Restrapiin tekemäsi investointi on harrastuksesi arvoinen.

Tämän linkin takaa löydät kaikki Pyörätarvike.comin Restrap tuotteet

Design. Build. Ride

Kommentoi kirjoitusta

Kaikki viestit luetaan ennen julkaisua