Restrap laukut - laadun ja käsityön puolesta

Brändiesittely, Restrap -

Restrap laukut - laadun ja käsityön puolesta

Brittiläisen Restrap -brandin bikepacking tuotteet tunnistaa usein ensinäkemällä. Eikä syynä ole pelkästään yrityksen tunnistettava logo. Restrapin laukut on suunniteltu pitäen bikepacking pyöräilijät mielessä, olkoonkin että tuoteportfolio on nyttemmin rönsyillyt myös vapaa-ajan tuotteiden puolelle. Kaikkia tuotteita yhdistää korkea laatu ja äärimmäinen toiminnallisuus. 

Yli kymmenen vuoden olemassaolonsa aikana Restrap on aina ollut omistautunut omaan tekemiseen ja oman tuotantoprosessin kokonaisvaltaiseen hallintaan. Jopa nykyisellä ulkoistamisen aikakaudella tämä brittiläinen perheyritys suorittaa laukkujen ompelun lisäksi kaiken vaadittavan esivalmistelutyön. Yrityksen tuotantolaitokselle on investoitu laserleikkauskone ja CNC-leikkauskone, sitä tärkeintä, eli ammattitaitoista ompelijaa unohtamatta. Tämä on mahdollistanut sen, että Restrapin tuotteilla on elinikäinen takuu. Käsityö pysyy tekemisen keskiössä.

Kaikki tuotteet ovat yrityksen omakätisesti suunnittelemia, testaamia ja valmistamia. Voit siis olla varma että Restrapiin tekemäsi investointi on harrastuksesi arvoinen. 

Tämän linkin takaa löydät kaikki Pyörätarvike.comin Restrap tuotteet

Design. Build. Ride   


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista