Pyöräilijät tuntevat taiwanilaisen Ashiman laadukkaista kevennysosistaan. Seemiläisen jumalan mukaan nimensä saanut yritys on jo useamman vuoden ajan suunnitellut ja valmistanut innovatiivisia komponentteja hinta- ja painotietoisille pyöräilyn harrastajille. Edistyksellisyydestä kertoo vuosien saatossa myönnetyt yli 300 maailmanlaajuista patenttia.

Turvallisuus ja korkea laatu ovat Ashimalle sydämen asia. Yrityksen iteratiivinen tuotekehitysprosessi tähtää tuotteiden jatkuvaan parantamiseen. Tämä on erityisen tärkeää kun puhutaan sellaisista kriittisistä komponenteista kuin polkupyörän jarrut.

Tunnetut pyörävalmistajat ympäri maailman luottavat Ashiman laatuun ja ovat valinneet yrityksen tuotteita pyöriinsä. Lisää tietoja tuotteista löydät valmistajan englanninkielisiltä sivuilta. Toki voit olla suoraan yhteydessä myös meihin laittamalla viestin tämän lomakkeen kautta.

Ashiman valikoimaan kuuluu

  • Jarrulevyt ja -adapterit
  • Jarrupalat levy- ja vannejarruihin
  • Vaijerit, vaijerinkuoret ja niiden asennuskomponentit
  • Levyjarrujen hydrauliikkaletkut ja -komponentit
  • RiteToolz-työkalut

Pyörätarvike.com kautta saatavilla yrityksen kaikki tuotteet. Jos haluamaasi nimikettä ei ole kaupassamme saatavilla, laita viestiä, niin selvitetään milloin tuote saadaan sinulle toimitettua.

About Ashima