Muc-Off biohajoavat pesuaineet ja harjat polkupyörän puhdistukseen

Muc-Off on pyöräilyalalla laajalti tunnettu brittiläinen valmistaja, joka on erikoistunut ympäristöystävällisiin polkupyörien puhdistus- ja voitelutuotteisiin. Muc-Offin tavoitteena on tarjota pyöräilijöille markkinoiden korkealaatuisimmat ja tehokkaimmat tuotteet pyörän kunnossapitoon. 

Muc-Off logo

Muc-Off tarjoaa laajan tuotevalikoiman jokaisen ajajan tarpeisiin sopivia tuotteita, aina pyörän pesu- ja rasvanpoistoaineista pitkälle kehitettyihin voitelu- ja suoja-aineisiin. Yrityksen tuotteet soveltuvat sekä maastopyörän, että maantiepyörän ylläpitoon. Pesuaineiden lisäksi valikoimaa täydentää erittäin laadukkaat huoltoa helpottavat lisävarusteet, kuten harjat, sienet ja mikrokuituliinat - näiden Muc-Off tuotteiden avulla pyörän puhdistaminen on oikeasti helppoa!

Yksi yrityksen suosituimmista tuotteista on jo vuonna 1994 esitelty Rex Cleaner, joka toimii perustana nykyiselle Muc-Off Nano Tech Bike Cleaner -pesuaineelle. Muc-Off Nano Tech Bike Cleaner on erittäin tehokas puhdistusaine, jota voidaan käyttää kaikentyyppisiin polkupyöriin. Nano Tech pesuaine on suunniteltu tehokkaasti hajottamaan ja poistamaan kuraa, roiskeita ja öljyä. Pesun jälkeen pyöräsi näyttää miltei uudelta. 

Toinen suosittu tuote on Muc-Off Wet Lube-ketjuöljy, joka on suunniteltu tarjoamaan pitkäkestoista voitelua märissä ja mutaisissa olosuhteissa. Öljy on biohajoavaa ja se levittyy ketjulle helposti.

Tänä päivänä Muc-Offilla on myös laaja valikoima tuotteita moottoripyörien ja autojen puhdistukseen, joten uskollinen kuluttaja voi pestä kaikki kaksi- ja nelipyöräiset Muc-Offin tuotteilla. Muun muassa herra nimeltä Danny Macaskill luottaa yrityksen tuotteisiin, mikset siis sinäkin!